KIVUTON POLKU – Ole tilanteen herra, sinulla on siihen kaikki tarvittava

Olemme paras paikka, mistä voi saada ensikäden tietoa Vapaaehtoisesta Eutanasiasta, avustetusta kuolemasta ja barbituraatista nimeltä Nembutal. Olemme vakaasti sitä mieltä, että vapaaehtoinen eutanasia, lääkärin avustama itsemurha ja itsensä vapauttaminen ovat kaikki hyväksyttäviä syitä päättää elämänsä huolimatta yksilön eettisistä ja lääkityksen taustoista.
On joitakin terveyteen liittyviä asioita, joista on vaikea puhua, joten näin ollen mielipiteiden vaihtoa ammattilaisen kanssa niistä asioista on vaikeaa tehdä. Huolimatta asiakasmäärämme kasvusta vuosien varrella, olemme havainneet ihmisten rakastavan luotettavuuttamme, ammattitaitoamme ja täyttä luottamuksellisuutta käsitellessämme jokaista asiakasta tapauskohtaisesti.

Asiakkaamme kysyvät meiltä eniten seuraavia kysymyksiä: Mistä voi ostaa kivuttoman tappavan ruiskeen? Mistä voi ostaa nopean ja kivuttoman unilääkkeen? Vaikka he saisivat tietää muistakin paikoista jotka myyvät näitä tuotteita, sivustojen luotettavuuden, hinnan ja luottamuksellisuuden arviointi on vaikeaa kaikille.

Olemme saavuttaneet valtaisan maineen vuosien saatossa myymällä Nembutalia (Natriumpentobarbitaalia), eläimille ja ihmisille tarkoitettua nopeaa ja kivutonta barbituraattieutanasiavaihtoehtoa.

 

Toimitamme sitä huomaamattomasti ympäri maailmaa ja vastaamme kaikkiin asiakkaidemme kysymyksiin sekä tarjoamme tietoa oikeasta annoksesta. Tuotteitamme saa eri muodoissa.

  • Nembutal-jauhe
  • Nembutal-liuos – juotava (oraalisesti)
  • Nembutal-pillerit
  • Nembutal-liuos – injektoitava (suonensisäisesti)
  • Muut barbituraatit
Yllä lueteltuja tuotteita käytetään eri annoksina riippuen käyttäjän iästä, painosta ja muista tekijöistä, joita asiantuntijamme saattavat kysyä, tai niitä kysytään kyselylomakkeessa. Kun täytät lomaketta, anna meille täydet tiedot parhaan, nopeimman ja kivuttoman annoksen määrittelemiseksi.

Olemme sertifioitu toimittaja ja yksi harvoista luotettavista nimistä tällä alalla. Toimitamme Nembutalia seuraaville tahoille

  • Tutkimuslaitokset ja -instituutit
  • Eläinlääkärit
  • Lemmikinomistajat
  • Rikoksentorjuntayksiköt
  • Kuolemansairaat ja masentuneet yksityishenkilöt
 

Rauhaisan lopun saavuttaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa

Useat ihmiset sairastavat kuolemaan johtavaa sairautta, mikä aiheuttaa heille kovia kipuja. Heidän perheensä lainaavat rahaa ostaakseen lääkkeitä, joilla pitää heidät hengissä, mikä aiheuttaa vaan lisää stressiä perheenjäsenille. Olemme kuitenkin sitä mieltä, että kuolemansairailla on oikeus päättää itse kuolemastaan – se on vain heidän päätöksensä, ei kenenkään muun. Vaihtoehtoratkaisujen etsiminen on yhtä vaikeaa kuin itse ongelmakin.

Huolimatta siitä, että olemme taistelleet Vapaaehtoisen Eutanasian ja avustetun itsemurhan puolesta, hallitus ei tee elettäkään niiden sallimiseksi, joten Vapaaehtoinen Eutanasia ja avustettu itsemurha ovat laittomia lähes joka paikassa maailmaa lukuunottamatta Oregonin osavaltiota, Belgiaa, Alankomaita ja Sveitsiä. Varakkaat ihmiset voivat matkustaa Sveitsin Dignitas-klinikalle ja maksaa jopa 4000 euroa avustetusta itsemurhasta, kun taas köyhemmillä ei ole varaa siihen ja he vain kärsivät kivuista.

 

Olemme paras paikka, mistä voi saada ensikäden tietoa Vapaaehtoisesta Eutanasiasta, avustetusta kuolemasta ja barbituraatista nimeltä Nembutal.

24/7 sähköpostituki

info@kivutonpolku.com