Useimmat ihmiset yrittävät tehdä itsemurhan unilääkkeiden avulla. Tämä tosiasia tekee siitä yleisimmän tavan verrattuna muihin tapoihin, kuten hyppäämisen liikkuvan junana eteen. Unilääkkeet toimivat hidastamalla ruumiinosiesi toimintoja, rentouttamalla lihakset ja muodostamalla kemiallisen unen. Teoriassa unilääkkeet sammuttavat koko kehon järjestelmän mukaan lukien hengitys-, hermo- ja verenkiertojärjestelmän. Kun näin tapahtuu, kuolee lopulta.

Unilääkkeiden yliannostus

Unilääkkeillä on nukuttavia ja rauhoittavia vaikutuksia, mikä auttaa tappamaan ihmisen ilman suurta kipua tai tuskaa. Nämä ominaisuudet tekevät niistä yleisimmän itsemurhatavan. Yksi kuuluisa itsemurhatapaus, joka tehtiin unilääkkeillä, oli Marilyn Monroen kuolema. Tämä tapa ei ole kuitenkaan 100 % varma, että kuolisit itsemurhayritykseen. Poliisi ja sukulaiset ovat löytäneet tajuttomia henkilöitä, jotka yrittivät tappaa itsensä mutta epäonnistuivat. Pidä siis mielessä, että yliannos ei aina toimi. Epäonnistuessaan itsemurhayritykset johtavat aina sairaalareissuun. Itsemurha useimpien unilääkkeiden kanssa nykyään voi epäonnistua, koska valmistajat eivät tuota enää vahvoja unilääkkeitä. Lääkärit eivät enää määrää reseptille unilääkkeitä, joilla on mahdollisuus tappaa itsensä. Yhtä vahvoja lääkkeitä löytyy kuitenkin edelleen sairaaloista, koska niitä käytetään leikkauskipujen hoidossa. Markkinoilla olevat unilääkkeet eivät ole enää yhtä todennäköisesti kuolettavia kuin unilääkkeet, joita sai markkinoilta vielä muutamia vuosia sitten. Nykyiset lääkkeet ovat miedompia, miksi ne eivät ole kuolettavia – ne on kemiallisesti suunniteltu ihmiskäyttöön turvallisiksi. Valmistajat työskentelevät kovasti varmistaakseen, että lääkkeitä käytetään ainoastaan siihen määrättyyn tarkoitukseen eikä itsemurhapillereinä. Jos nykyisiä unilääkkeitä kuitenkin ottaa yliannostuksen, niiden vaikutukset aiheuttavat silti mittavaa haittaa keholle huolimatta niiden alhaisemmista riskeistä.

Mitä ovat unilääkkeiden yliannostuksen yksityiskohdat?

Yksityiskohdat paljastavat karun totuuden, jos elämänsä aikoo päättää lääkkeiden yliannostuksella. Huolimatta uhrin terveydestä ja iästä, lääkkeiden sietokyky vaihtelee eri ihmisten välillä. Jos ihminen on terve ja energinen, hän saattaa olla sietokykyinen lääkkeelle, ja lisätä näin selviytymismahdollisuuksiaan. On myös muita tekijöitä kuten verenkierron reagointi lääkkeeseen ja mahdollisuus siihen, että joku keskeyttää itsemurhayrityksesi. Useimmat unilääkkeiden yliannostuksen itsemurhauhrit ovat nauttineet myös alkoholia, koska unilääkkeiden kuolettavien vaikutusten kokeminen saattaa kestää jonkin aikaa. Nykyaikana lääkkeiden valmistajat tuottavat lääkkeitä, jotka keskittyvät hermojärjestelmään. Näin on mahdollista moderneilla lääkkeillä aiheuttaa mittavaa haittaa keholle. Kun henkilö ottaa määrätyn annoksen, lääkkeillä on vain minimaalisia sivuvaikutuksia, ja näin ollen minimaalinen kuoleman riski. Niillä voi suurina annoksina otettuna olla kuitenkin kyky sammuttaa koko keho reseptorien ja neuroelinten kautta.

Lue lisää: Itsemurhalääkkeet ja masennus

Unilääkkeiden yliannostuksesta selviämisen vaikutukset

Yleisin lyhytaikainen vaikutus on päänsärky ja lyhytaikainen sisäelinten pettäminen. Pitkäaikaiset seuraukset ovat kuitenkin kuolettavia ja voivat halvaannuttaa koko kehon, aiheuttaa vahinkoa sisäelimille ja tehdä joistakin ihmisistä henkisesti epävakaita poistamalla heidän muistinsa. Jotkut selviytyjät ovat tulleet harhaisiksi ja paranoideiksi selviytymisen jälkeen. Usein jonkun yrittäessä tappaa itsensä unilääkkeillä, hänen ajatellaan kärsivän vakavista mielenterveysongelmista. Tämä on tehnyt unilääkkeiden yliannostuksen pääaiheeksi psykologian piirissä. Huolimatta tosiasiasta, että tällaiset tapaukset liittyvät usein mielisairauksiin ja henkiseen stressiin, elämänsä voi haluta päättää myös muista syistä.

Kuinka suuren yliannostuksen voi ottaa kivuttomasti?

Jopa asiantuntijoiden on äärimmäisen vaikeaa sanoa, kuinka monta pilleriä pitää ottaa kuollakseen. Ensinnäkin, on mahdotonta kuolla välittömästi ne nieltyään, koska kestää hetken ennen kuin kuolettavat vaikutukset alkavat tuntua. Kehosi yrittää myös kaikin keinoin vältellä lääkkeitä ja pakottaa sinut oksentamaan, mikä heikentää itsemurhayritystäsi. Toinen syy, miksi kuolettavaa määrää on vaikea sanoa tarkalleen, on ihmisten erilaisuus. Terve ja energinen henkilö tarvitsee enemmän lääkkeitä verrattuna heikkoon, vanhukseen ja päinvastoin. Ihmisen on siis hyvä ymmärtää kehoaan ennen tämän tavan yrittämistä. Varmistaakseen lääkkeiden toimimisen, niitä kannattaa ottaa koko purkillinen. Näin ainoastaan, jos on täysin varma elämänsä päättämisestä. Toinen keino on murskata pillerit hienoksi jauheeksi ja sekoittaa ne lämpimään veteen. Nielemisen sijaan lääkkeet voi annostella kehoon peräaukon kautta. Tällä tavalla ne saavuttavat hermoston ja järjestelmän nopeammin. Tämä nostaa itsemurhan onnistumismahdollisuuksia ellei jopa tee siitä 100 % varmaa tapaa kuolla. Jotkut ihmiset ovat käyttäneet yllä mainittua tapaa yhdessä huumeen, kuten ekstaasin, tai alkoholin kanssa varmistaakseen, että lääkkeet imeytyvät kehoosi nopeammin. Mitä enemmän yliannostelet myrkyllistä tavaraa kehoosi, sitä todennäköisemmin kuolet. Älä tee sitä kuten aloittelija. Tee se kuten ammattilainen!

Lue lisää: 10 kivutonta tapaa kuolla

Olemme se parempi vaihtoehto lähelläsi

Kuten olet huomannut, unilääkkeet eivät taka onnistunutta itsemurhayritystä. Meillä on kuitenkin kauppana parempi vaihtoehto sinulle. Oletko kuullut Nembutalista? Se tarjoaa 100 % selviytymättömyystakuun. Myymme laadukasta Nembutalia maailmanlaajuisesti turvallisella ja huomaamattomalla tavalla. Kun ostat meiltä, annamme sinulle täyden ohjauksen asiantuntijatiimiltämme, kuinka tulet saavuttamaan kuoleman. Ota meihin yhteyttä tänään ja tee tilauksesi reiluun ja edulliseen hintaan. .