Voit tehdä itsemurhan modernilla tavalla käyttämällä erilaisia lääkkeitä. Iso-Britanniassa vuonna 2001 tehdyn tutkimuksen mukaan yli tuhat itsemurhatapausta tehtiin lääkkeiden avulla. 28,5 prosenttiin näistä liittyi parasetamoli ja 24,5 % masennuslääkkeet. Nämä kaksi lääkeainetta olivat suosituimpia lääkkeitä itsemurhan teossa.

Tilanne on samankaltainen Yhdysvalloissa. Raporttien mukaan suurin osa itsemurhista tehtiin psykoaktiivisilla lääkkeillä kuten masennuslääkkeillä ja rauhottavilla, reseptillä saatavilla kipulääkkeillä ja opiaateilla.

Sekä Iso-Britannian että Yhdysvaltojen kansalliset tilastokeskukset julkaisevat tietoja kaikista lääkkeiden aiheuttamista kuolemista. Huumeet, kuten heroiini, kokaiini ja metadoni yhdessä unilääkkeiden kanssa ovat tilastojen kärjessä lääkkeiden aiheuttamissa kuolemissa molemmissa maissa.

Nembutalin kuolettava annos

Nämä tilastot kertovat vain eri lääkkeiden osuuksista kuolemissa prosentuaalisesti, mutta eivät kerro itsemurhatavasta, annoksesta tai mikä on lääkkeiden onnistumisprosentti itsemurhissa. Jos itsemurhan onnistumisprosentti lääkkeillä olisi esimerkiksi 80 %, se tarkoittaisi että useimpien lääkkeiden käyttö ei tapa vaan johtaa epäonnistuneeseen itsemurhaan.

Nembutalin saatavuus

Suosituimmat itsemurhalääkkeet ovat pääosin pillerin muodossa. Jokin aikaa sitten, kun barbituraatteja määrättiin vielä uniongelmiin, oli mahdollista tehdä itsemurha ottamalla yliannostuksen tätä lääkettä. Uusilla unilääkkeillä ei kuitenkaan ole sellaista vaikutusta. Ne eivät ole tarpeeksi kuolettavia ja niiden yliannostus voi johtaa epäonnistuneeseen itsemurhaan, ja lopputuloksena sinut kiidätetään sairaalaan tai siitä voi joutua joissain maissa jopa vankilaan.

Barbituraatit eivät kuitenkaan ole suosituimpien itsemurhalääkkeiden listalla, vaikka ne ovat kuolettavia. Syy tähän on se, että näitä lääkkeitä ei enää määrätä potilaille ja niitä on vaikeaa saada ilman reseptiä.

Nembutalin myynti

Yleisimmät barbituraatit, jotka ovat tehokkaita, ovat Nembutal ja Seconal. Ne aiheuttavat nopean ja kivuttoman kuoleman, kun keho saa oikean annoksen lääkettä.

Seconal tunnettiin myös itsemurhan Graalin Maljana voimakkaan ja tehokkaan sedatiivisen vaikutuksensa vuoksi, ja sitä on käytetty vakavan unettomuuden hoidossa potilailla, joille barbituraatteja oli jo aiemmin määrätty. Tätä lääkettä ei voi kuitenkaan enää saada reseptilääkkeenä Iso-Britanniassa, vaikka joistain maista sitä saattaa vielä löytää.

Nembutal on tällä hetkellä eniten käytetty lääke ihmisten eutanasiassa Yhdysvalloissa, missä se on laillista. Ei yllätä, kuinka moni ihminen on halukas tappaamaan itsensä, mutta huolimatta Nembutalin tehokkuudesta sen saanti on rajoitettua ja hyvin valvottua. Tämän seurauksena ihmiset käyttävät muita lääkkeitä itsemurha-aikeissa.

Yhdysvaltain ruoka- ja lääkevirasto (FDA) hyväksyy Nembutalin käytön rauhoittavana, kohtauksia estävänä ja ennen leikkauksia käytettävänä lääkkeenä. Eläinlääkärit saavat käyttää sitä eläinten eutanasiaan ja anestesialääkkeenä.

Nembutalia saa nestemäisessä muodossa. Kuten kuitenkin jo sanottu aiemmin, sitä on vaikeaa saada mistään paikasta Yhdysvalloista, Australiasta, Euroopasta tai Kanadasta.

Miten hankkia Nembutalia

Ne, jotka ovat törmänneet kirjaan nimeltä Rauhaisan Pillerin Käsikirja, ovat luultavasti lukeneet Stewartin ja Nitschken ohjeet siitä, kuinka saada tätä lääkettä. Opas keskittyy pääosin lääkkeen saamiseen eläinlääkäreiltä Perussa, Meksikossa, Thaimaassa ja Boliviassa. Kannattaa kuitenkin huomioida, että lääkkeen kuljettaminen takaisin omaan maahan on laitonta ja saattaa johtaa pitkään vankilatuomioon. Voit aina ostaa sitä postimyynnin avulla halvempaan hintaan.

Toiset ihmiset ovat tarpeeksi onnekkaita saadakseen tätä lääkettä käsiinsä, mutta se on aina tapauskohtaista. On tärkeää huolehtia, että viranomaiset eivät saa sinua kiinni. Vuodesta 2011 lähtien on ollut vaikeaa salakuljettaa Nembutalia rajan yli Meksikosta. Kirjassa mainitaan, että Peru on yksi turvallisimmista maista saada tätä lääkettä vuodesta 2012. Kirja kertoo myös paikan, josta Nembutalia voi tilata internetin välityksellä Meksikosta edulliseen hintaan. On kuitenkin 15 % mahdollisuus, että tilauksesi päätyy viranomaisten käsiin ennen kuin ehdit saada sen itse.

Nembutalia postimyynnillä

Jos olet paikassa, mistä Nembutalia ei saa nopeasti, haluaisit varmaan tilata sitä tai vastaavaa tuotetta Kiinasta 1000 dollarilla. Vaikka on laitonta tilata Nembutalia postimyynnillä useimmissa maissa, ei se tarkoita sen olevan mahdotonta. Tämä Nembutal on puhdasta ja sitä myydään kahden hengen annoksina. Sitä on myös helppo käyttää. Sinun täytyy ainoastaan liuottaa se.

Voit aina tarkistaa Rauhaisan Pillerin e-Kirjasta kaiken viime hetken tiedon Nembutalista, ennen kuin yrität ostaa sitä. Siihen liittyvä foorumi on myös olemassa, missä käyttäjät keskustelevat sijoituksista ja muutoksista markkinoilla. Taas kannattaa muistaa, että Nembutalin maahantuonti muista maista on laitonta huolimatta siitä tosiasiasta, että kirjan mukaan vain yhtä henkilöä on syytetty siitä.

Nembutalin yliannostus

Lääkäri Nitschke on perustanut myös Exit Internationalin, jonka kautta saa barbituraattien testipakkauksia, jotka ovat tarpeeksi vahvoja aiheuttamaan kuoleman niin halutessasi. Tämä on positiivinen asia, koska suurin osa ihmisistä ostaa Nembutalia internetin tuntemattomista lähteistä, joissa lääkkeiden laatu voi olla huonoa eikä siis näin ollen tarpeeksi tehokasta. Vaikka Nembutal säilyy käyttökelpoisena jopa 15 vuotta, edellä mainitut testipakkaukset on suunniteltu sitä varten, että ihmiset voivat varmistua pillereiden säilymisestä käyttökelpoisina.

Muista, että suurin osa tiedosta, jota luet Nembutalista millään sivulla, on harvoin päivitettyä eikä takaa tarpeellista tietoa esimerkiksi pakkauksesta, joten olisi aina viisasta tarkistaa tietojen päivämäärä ennen kuin ostaa tai käyttää lääkettä. Voit myös tarkistaa uusimmat e-kirjat Nembutalista saadaksesi lisää tietoa.

Suurin osa Rauhaisan Pillerin Käsikirjan Nembutalia käsittelevästä tiedosta on säännöllisesti päivitettyä ja sisältää yksityiskohtia pakkauksesta ja muusta vastaavasta. Jos suunnitelmasi on ostaa tai käyttää Nembutalia ja muita vastaavia lääkkeitä, saat paljon tietoa ostamalla uusimman version yllä mainitun Käsikirjan e-kirjasta. Se on kattavin tietolähde Nembutalin ostamiseen ja käyttöön liittyvistä aiheista.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että olemme kauppa, joka saa Nembutalia huomaamattomana lähetyksenä ympäri maailmaa. Soita meille tänään ja tee tilauksesi.