Jos luet tätä artikkelia, harkitset ehkä itsemurhaa tai sitten mietit, että kuolemasi tulee olemaan pitkä ja kivulias – tahdot kuitenkin kuolla rauhallisesti. Sinun ei pitäisi huolestua ajatuksiasi. Meidän kaikkien pitää kuolla jossain vaiheessa. Itse asiassa kuoleman hetki on vähemmän pelottava, jos tietää sen olevan rauhallinen, kun sen aika on.

Kivuton kuolema Nembutalin avulla

Potilaiden ei kuitenkaan kannata odottaa kuoleman hetken olevan täysin 100-prosenttisesti kivuton, mutta kivunlievitykseen on tarjolla vaihtoehtoja. Jos kärsit kuolemaan johtavasta sairaudesta, älä vain istu siellä ja odota kuolemaa vaan toimi! Voit tehdä sen.

Vieraile hyvässä saattohoitoa tarjoavassa paikassa!

Saattohoitoa tarjoava paikka on yksi parhaista keinoista nukkua pois kivuttomasti. Hyvä saattohoitoa tarjoava paikka, esimerkiksi saattokoti, haluaa tietää, mitä haluaisit tehdä loppuelämäsi aikana, miksi haluat päästää irti, mikä on tärkeää juuri sinulle kuoleman hetkellä ja kaikkea sitä, mitä haluat tehdä ennen kuolemaasi.

Sairaanhoito

Tämä on toinen hyvä vaihtoehto sellaisille ihmisille, jotka haluavat päättää elämänsä. Vain sen vuoksi, että elämä on syvältä ja ihminen kärsii, hän ei pysty tekemään elämästä silti parempaa. Sairaanhoidossa saa apua sen kivun hallintaan, mitä kokee juuri milläkin hetkellä. Sairaanhoito tarjoaa myös mielenterveydellistä tukea ja yrittää tehdä kuolevan viime hetkistä parempia. Jos sairastat esimerkiksi syöpää, vaihtoehtona on kemoterapia, joka aiheuttaa melko varmasti kovia kipuja. Hyvässä sairaanhoidossa tunnet olosi täysin mukavaksi etkä ole yksin viimeisellä matkallasi.

En tarkoita, että kuoleminen olisi helppoa, koska eihän se koskaan ole – ellei se tapahdu niin äkkiä, ettei sitä edes ehdi huomata. Joka tapauksessa nykyaikaisten hoitojen avulla kuolema voi olla juuri niin rauhallinen kuin ihminen tahtoo. Tämä tekee jäljellä olevista päivistä tärkeämpiä ja voi ainakin nauttia ja olla tyytyväinen huolimatta siitä, mikä on lopputulos.

Eutanasia Nembutalin avulla

Ellet ole aiemmin kuullut Nembutalista, se on kauppanimi pentobarbitaalille, jota voidaan käyttää rauhallisen kuoleman saavuttamiseksi. Se toimii hidastamalla hermojärjestelmän ja aivojen toimintaa. Ammattilainen voi suorittaa tämän tai sen voi tehdä itse. Jos päättää tehdä sen itse, täytyy varmistaa että saa ohjeet mukaan ostamisen yhteydessä. Tämä on tärkeää sen vuoksi, koska epäonnistuneella itsemurhalla voi olla tuhoisia seurauksia. Olemme kuulleet ihmisistä ja terveydenhuollon työntekijöistä, jotka ovat joutuneet vankilaan epäonnistuneiden itsemurhien vuoksi.

Lääke kuolemaan

Kun Nembutalia ottaa yliannoksen, se mahdollistaa juuri sellaisen rauhallisen kuoleman kuin ihminen vain haluaakin. Nembutalin kuolettavan annosmäärän löytää myös verkosta, jos annoksen tahtoo itse kehoonsa laittaa. Maat, jotka ovat laillistaneet Nembutalin, sallivat sen käytön avustetussa itsemurhassa parantumattomasti sairaiden potilaiden perheenjäsenille tai henkilöille, joiden kanssa on sopinut asiasta. Kannattaa kuitenkin huomioida seuraava asia, jos hankkii Nembutalia: Esimerkiksi Yhdysvalloissa se on laitonta ja sen ostamisesta tai myymisestä voi joutua jopa vankilaan. Joka tapauksessa on kuitenkin kauppoja, kuten meidän kauppamme, josta Nembutalia voi ostaa.

Mikä on Nembutalin kuolettava annos?

Yleisen tiedon mukaan Nembutalin kuolettava annos vaihtelee 9-12 gramman välillä. Kannattaa kuitenkin varmistaa asia kaupasta, josta aikoo Nembutalin hankkia. Esimerkiksi meidän kaupassamme on ryhmä asiantuntijoita, jotka opastavat oikean määrän kanssa ja varmistavat, että kuolema tulee olemaan rauhaisa loppuun asti.

Kannattaa pitää mielessä, kuinka paljon epäonnistuneita itsemurhayrityksiä on oikeastaan tehty. Näissä tapauksissa potilaat ovat ottaneet tavanomaisen annoksen Nembutalia, eikä se ole toiminut kuolettavasti. Tämä voi johtua esimerkiksi eroista lääkkeiden sietokyvyssä. Joten, neuvomme ottamaan asiantuntijan suositteleman annoksen välttääkseen epäonnistuneen itsemurhan seuraamukset, kuten vankilan.

Emme kuitenkaan kiistä Oregonin asettamaa yleistä annosmäärää. Tosiasiassa, jopa 6 grammaa Nembutalia on tarpeeksi tappamaan erittäin sairaan tai vanhan ihmisen. Näin ei kuitenkaan voi tapahtua terveelle tai energiselle henkilölle. Jotkut ihmiset ovat varmuuden vuoksi ottaneet kaksi kertaa suositellun annoksen verran. Jos kuolee joka tapauksessa ja tavoitteena on vain rauhaisa kuolema, miksi ei?

Muita yleisiä Nembutalin käyttötarkoituksia

Nembutalia käytetään lyhytaikaisena lääkkeenä unettomuuteen ja ensiapuna kohtauksiin.

Lääkärit käyttävät Nembutalia myös nukutusaineena kirurgisissa toimenpiteissä. Näin toimitaan pääosin potilaiden kohdalla, jotka sairastavat syöpää tai muuta kuolemaan johtavaa sairautta.

Mitä pitää tehdä, jos haluaa kuolla rauhallisesti | mitä pillereitä voi ottaa yliannostuksen kivuttomasti

Kuten jo aiemmin sanoin, kuolema ei ole helppo asia. Kuitenkin, jos joku on päättänyt olevansa väsynyt tähän elämään, on ainoastaan reilua sallia hänelle poispääsy. Elämä voi olla rankkaa ajoittain ja vaikka miten jatkaisi elämää, tuntuu vain lisäävänsä sen kurjuutta. Tämän vuoksi olemme kauppana sellainen, joka uskoo rauhalliseen kuolemaan.

Mistä voi saada Nembutalia

Voit tilata Nembutalia kaupastamme, joka tarjoaa varmistetun ja huomaamattoman maailmanlaajuisen lähetyksen täysin luottamuksellisesti. Olemme joustava kauppa, joka palvelee kaikkia Nembutaliin liittyviä tarpeita. Autamme saavuttamaan kaiken yllä mainitun helposti. Vieraile kaupassamme tänään ja tee tilauksesi.