Tiesitkö, että joka 15. minuutti joku tekee itsemurhan Yhdysvalloissa, ja päivittäin yli 100 ihmistä riistää henkensä? Huolimatta tosiasiasta että nämä ovat vain arvioita, luvut ovat pelottavia. Jokaista yllä mainittua kuolemaa kohden arviolta 8-10 yrittää itsemurhaa. Tämä tarkoittaa sitä, että vähintään 800 ihmistä yrittää päättää elämänsä päivittäin. Viimeaikaisten tutkimusten mukaan itsemurha on johtava kuolinsyy Yhdysvalloissa. Vuonna 2010 raportoitiin yli 37000 itsemurhakuolemaa. Kansallisen Huumeidenkäytön ja Terveyden Tutkimuksen (eng. National Survey on Drug Use and Health) mukaan kaikki ikäluokat tekevät itsemurhia, mutta erityisesti 18-25-vuotiailla on itsemurha-ajatuksia. Jos uutisia on seurannut viime aikoina, media on keskittynyt lasten itsemurhiin koulukiusaamisen takia, mistä on seurannut uusia kiusaamista estäviä lakeja joissakin osavaltioissa. Kiusaaminen on kuitenkin vain yksi tekijä, joka aiheuttaa nuorille itsemurha-ajatuksia. Armeijahenkilökunta on toinen ryhmä, jonka keskuudessa tehdään paljon itsemurhia. Tilastot osoittavat, että sotilaiden itsemurhat ovat hälyyttävällä tasolla. Esimerkiksi Irak-Afganistan –sodan aloittamisen jälkeen yli tuhat sotilasta on riistänyt itseltään hengen. Yksistään heinäkuussa 2011 32 sotilasta tappoi itsensä – se on suurin itsemurhien määrä, jotka on tehty kuukauden aikana.Useimmiten itsemurhan syy nuorilla sotilailla oli henkinen trauma, jonka he olivat kokeneet sodan aikana – nuoret sotilaat kamppailevat epätoivon ja masennuksen kourissa.

Lue lisää: 10 kivutonta tapaa kuolla

Voivatko masennuslääkkeet lisätä itsemurha-alttiutta?

Jotkut tutkimukset väittävät, että masennuslääkkeet eivät olisi niin tehokkaita kuin ihmiset kuvittelevat. Että ne eivät olisi lumelääkettä tehokkaampia. SSRI-lääkkeistä, kuten Zoloftista, on hieman todistusaineistoa. Prozacista ja Paxilista taas ei ole mitään hyötyä masentuneelle. Masennuslääkkeiden hyötysuhde verrattuna lumelääkkeeseen on lähes olematon lievästä masennuksesta kärsivillä. SSRI-lääkkeiden vaikutusta verrataan sokeripilleriin, mutta niiden sivuvaikutukset, kuten itsemurha-ajatukset ja masennus, ovat pahoja. On tarpeeksi todisteita siitä, että masennuslääkkeet pahentavat potilaiden haitallista käytöstä ja väkivaltaisia ajatuksia. Niiden, jotka syövät masennuslääkkeitä, tulisi aina muistaa lääkkeen sivuvaikutukset, joita voivat olla itsemurha-ajatukset.

Faktoja itsemurhasta, masennuksesta ja itsemurhalääkkeistä

  • Jos itsemurhayritys epäonnistuu, saatat katua sitä ja tulla sen takia masentuneeksi. Useimmat itsemurhayrityksestä selviytyneet ovat lopulta katuneet sitä, että yrittivät.
  • Useimmat itsemurhaa miettivät ovat aina pelänneet kuolemaa, eivätkä edes halua kuolla.
  • Suurin osa ihmisistä ei tee itsemurhaa kipujen vuoksi vaan siksi, että ovat luovuttaneet elämässä ja ajattelevat, että maailma olisi parempi paikka ilman heitä.
  • Usein ihminen on syvästi masentunut ja ajattelee, että yrittämällä itsemurhaa joku hänen läheisensä huomaa ja yrittää pelastaa hänet, ja lopulta saavuttaa sillä jotain. Toinen syy, miksi ihminen tahtoo kuolla, ovat vakavaan masennukseen liittyvät toivottomuuden ja kärsimyksen tuntemukset, joten olemassa olemisesta tulee hänelle hyödytön tunne.

Itsemurha ja masennus ovat maailmanlaajuisia ongelmia, jotka eivät riipu ihmisen iästä tai rodusta

Yhteenvetona sanottakoon, että itsemurha-ajatukset eivät todellakaan ole mukavia ja vain sellainen, joka on kokenut saman, voi täysin ymmärtää miltä toisesta tuntuu. Toisin sanoen, ei ole oma valinta kokea moisia ajatuksia, joten syyttely on turhaa. Tosiasiassa masentunut kaipaa vain tukea. Ihminen päätyy usein itsemurhaan joutuessaan tunteiden umpikujaan, eikä kukaan ole ympärillä kuuntelemassa. Niille, jotka haluavat edelleen tehdä itsemurhan, on hyviä tapoja tehdä se. Ei kannata vain hypätä liikkuvan junan eteen ja kokea kivuliasta kuolemaa. Jos aikoo tappaa itsensä, kannattaa tehdä se edes tyylikkäästi. Yksi vaihtoehto tähän on käyttää Nembutalia.

 

Lue lisää: Tappava pentobarbitaaliruiske

 

Nembutalin käyttö voi johtaa kuolemaan

On yleisesti tiedossa, että Nembutalin yliannostus voi johtaa kuolemaan. Tämän vuoksi tätä lääkettä käytetään itsemurhan teossa ympäri maailmaa. Elämäänsä väsynyt ihminen, joka haluaa kuolla rauhallisesti, nauttii Nembutalia saavuttaakseen sen. Itse asiassa Nembutalia käytetään sairaaloissa kuoleman jouduttamiseksi vanhoilla ihmisillä, jotka ovat antaneet suostumuksensa siihen. Sivuvaikutukset riippuvat Nembutalia ottavan henkilön terveystilanteesta. Oregonin osavaltiossa esimerkiksi Nembutalin kerta-annos on 9 grammaa, kun joku muu paikka määrää annokseksi 12 grammaa. On tapauksia, joissa henkilö ei ole selviytynyt 10 gramman annoksesta, kun taas joku muu on selvinnyt hengissä yli 10 grammasta. Nembutalia voi käyttää itsemurhan tekemiseen, jos haluaa.

Mistä Nembutalia voi ostaa?

Jos Googlen hakuun laittaa lauseen “mistä Nembutalia voi ostaa”, tuloksena saa niin lukemattoman määrän eri Nembutalia myyviä verkkosivustoja, että menee ihan päästänsä pyörälle. Kysymys kuitenkin kuuluu, voiko näihin sivustoihin luottaa? Osa näistä sivuista ei ole laillisia, joten jää asiakkaan päätettäväksi, mistä Nembutalinsa ostaa. Eri sivustoja kannattaa vertailla ja tutkia niiden tietoja. Internet on oiva apu siinä. Meidän kauppamme on yksi johtavista Nembutalin myyjistä maailmanlaajuisesti. Lähetyksemme on huomaamaton ja turvallinen ja toimitamme sen ympäri maailmaa edulliseen hintaan. Ota meihin yhteyttä tänään ja tee tilauksesi.