Nembutalin ostaminen internetistä on yksi juttu ja toinen hankalampi asia taas on oikea annostus, joka johtaa rauhalliseen ja nopeaan kuolemaan. Nembutalin itsemurha-annoksen tiedetään vaihtelevan instituutiosta toiseen. Itsemurha-annos Nembutalia esimerkiksi Oregonin mukaan on 9-12 grammaa, kun taas Dignitas Sveitsi määrää 12 grammaa.

On kuitenkin tarinoita ihmisistä, jotka ovat kuolleet jo 6 gramman annokseen, kun taas jotkut ovat selvinneet jopa 16 gramman annoksesta hengissä. Varmistaaksesi ettet selviä, on suositeltavaa nauttia enemmän kuin kaksi pulloa Nembutalia, jotka sisältävät 12 grammaa. Siispä, Nembutalin itsemurha-annos vaihtelee eri ihmisillä. Esimerkiksi yksi pullo eläinlääketieteellistä Nembutalia voi tappaa vanhemman aikuisen, joka on kuolemaisillaan muutenkin. Sama määrä ei kuitenkaan riitä aktiiviselle ja energiselle persoonalle, ellei taustalla ole jotain kroonista sairautta. On siis viisasta ottaa kaksi pulloa varmuuden vuoksi.

Henkilöt, jotka haluavat ostaa Nembutalia oraalisessa muodossa, voivat ottaa yhteyttä Jorge Hernandeziin. Hän on Nembutalin johtava asiantuntija Meksikosta. Hän myy Nembutalia edulliseen hintaan verkossa. Kun ottaa yliannostuksen Nembutalia, sen pitoisuus on pian tarpeeksi suuri veressä, mikä johtaa hengitysjärjestelmän lamaantumiseen, ja sitä kautta välittömään kuolemaan.

Miten itsemurha-annos Nembutalia kuuluu ottaa?

Usein annos on pillerin muodossa tai nestemäisenä. Jos lääkkeen aikoo ottaa nesteenä, voi juoda 12 mg pullollisen tai enemmän. Jos lääkkeen ottaa pillerimuodossa, sen voi murskata hienoksi jauheeksi ja sekoittaa veteen ja juoda. Pahoinvointilääkettä suositellaan ottamaan noin tuntia ennen Nembutalin ottamista. Tästä suosituksesta huolimatta on tapauksia, joissa uhrit ovat osittain oksentaneet lääkkeen ulos ja toiset taas koko annoksen. Kaikki ne, jotka ovat saaneet ohjeet ja seuranneet niitä, ovat onnistuneet itsemurhassa. He ovat menneet tajuttomiksi muutaman sekunnin kuluttua Nembutalin ottamisesta ja pysyneet näin kuolemaansa asti. Keskimääräinen kuolinaika potilailla on ollut 25 minuuttia annoksen ottamisesta.

Vuonna 2011 julkaistiin Terry Pratchettin dokumentti nimeltä Valitsen kuolla, joka kertoo miehestä Dignitasin klinikalla Sveitsissä ottamassa Nembutalia itsemurhaan. Vaikka dokumentin leikkaukset ovat hienoja eikä ole mitään takeita dokumentin aitoudesta, niin siinä noin minuutin kuluttua miehessä näkyy joitain merkkejä päihtymyksestä ja siitä noin puolisen minuutin kuluttua mies menettää tajuntansa.

Mistä saada laillisesti Nembutalia

Kannattaa muistaa, että vaikka on olemassa monia Nembutalia sanojensa mukaan myyviä kauppiaita verkossa Meksikosta ja Kiinasta, on silti laitonta myydä ja ostaa sitä useimmissa maissa ja sen hallussapidosta voi saada ison rangaistuksen.Niin monet ovat myös matkustaneet ulkomaille saadakseen Nembutalia, mutta ovat vain menettäneet rahansa.

Yksi helpoimmista tavoista saada Nembutalia on käyttää Terapeuttisten Tuotteiden Virastoa (eng. Therapeutic Goods Administration). Se on paikka, josta kuolevat potilaat, kuten syöpää sairastavat, voivat hakea maahantuontilupaa Nembutalille lääkärin luvalla. Tämä saattaa olla kuitenkin kallis tapa ja lisäksi siihen liittyy monia toimenpiteitä. Näiden tiukkojen toimenpiteiden vuoksi ihmiset valitsevat nykypäivänä Nembutalin ostamisen verkkokauppiaalta.

Toinen helpompi tapa ostaa Nembutalia on Exit Internationalin kautta. Siellä on onnistuttu luomaan laillinen porsaanreikä, missä ihmiset voivat tuoda maahan Nembutalia ilman riskiä ongelmista viranomaisten kanssa. Tällä hetkellä niin moni ihminen on pyytänyt saada tuoda Nembutalia maahan kivunhallinnan käyttöön. Huolimatta useista pyynnöistä virkavallalta lääkärien saada maahantuoda Nembutalia potilailleen, lait eivät ole helpottuneet, mikä tekee Nembutalin saannista liian riittämätöntä.

Vaikka lääkärien tavoitteena on hoitaa potilaita eikä auttaa heitä kuolemaan, liikkuu merkittäviä huhuja lääkärien ostavan lääkkeitä potilaidensa puolesta. Jos se olisi sallittua, lääkärit eivät olisi vastuussa potilaista, jotka käyttävät lääkkeitä lääkityksen sijaan tappaakseen itsensä. Lisäksi tämä saattaisi saada valelääkäribisneksen kukoistamaan.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että jos lääkärit saisivat pitää hallussaan Nembutalia, se auttaisi merkittävästi parantamaan terminaalisairaiden jäljellä olevaa elämää, vanhuksia heidän elämänsä viime hetkillä. Jotkut aktivistit ovat kannattaneet Nembutalin laillistamista sen takia, että ihmisillä on oikeus päättää surkea elämänsä niin halutessaan.

Tekijät, jotka määrittelevät Nembutalin itsemurha-annoksen hinnan

Laatu

Laadukkaat ruiskeet maksavat enemmän. Älä kuitenkaan iloitse, jos törmäät kauppiaaseen joka tarjoaa sellaista sinulle hyvin alhaiseen hintaan. Tämä tarkoittaa ainoastaan sitä, että hinta on alhainen huonon laadun vuoksi. Tällainen ongelma saattaa aiheuttaa epäonnistumisen. Meidän Nembutal-annoksemme on rahan arvoista ja laadukasta. Se palvelee sinua tarkoituksessa, jota varten sen ostitkin.

Myyjän luotettavuus

Kun aikoo hankkia Nembutalia, on viisasta tarkistaa myyjän taustat: onko hän luotettava vai ei. Hyvämaineiset myyjät ovat varmasti kalliimpia verrattuna epämääräisiin. Jos aiot hankkia tappavan ruiskeen meiltä, takaamme että palaat kauppaamme, jos tarvitset lisää. Rautainen toimituksemme takaa turvallisen ja luotettavan lähetyksen maailmanlaajuisesti meiltä asiakkaalle. Jos päätät tilata meiltä, teet itsellesi suuren palveluksen koska tuotteemme ovat hyvin luotettavia.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että olemme kauppa numero yksi lähelläsi, jonka huomaamattomiin pakettilähetyksiin voi luottaa maailmanlaajuisesti. Ota meihin yhteyttä tänään ja tee tilauksesi.