Oletan, että jos luet tätä, olet varmaan väsynyt elämään ja tahdot sen päättyvän? Emme ehkä voi muuttaa sitä, emmekä koe edes tarvetta tehdä sitä. Itsemurha voi kuitenkin epäonnistua, kuten mikä tahansa muukin asia, joten tarjoamme tietoa helpoimmasta kivuttomasta itsemurhatavasta. Syy, miksi itsemurha kannattaa tehdä kunnolla ja oikein, johtuu sen epäonnistumisen seuraamuksista. Näistä yksi on vankilaan joutuminen itsemurhan yrityksestä.

Itsemurha on sellainen teko, jonka sukulaisesi ja ystäväsi muistavat aina, joten on tärkeää tehdä se oikein eikä kiirehtiä sen kanssa.

Alla on kolme asiaa, joita kannattaa laittaa harkintaan

Minne ihminen joutuu kuoleman jälkeen?

Nyt, kun olet jo päättänyt haluavasi kuolla, mihin sen jälkeen joudut? Oletko miettinyt sitä, että löydät itsesi saman ongelman edestä, mitä yrität nyt paeta? Kärsimys ja kaikki siihen liittyvä ovat tehneet sinut väsyneeksi elämään. No, riippuu oletko uskovainen vai et. Moni ei usko kuolemanjälkeiseen elämään ja helvettiin, mutta mitä mieltä itse olet?

Jos uskot edellä mainittuihin kuoleman jälkeiseen elämään ja helvettiin, tulet todennäköisesti olemaan siellä muutaman minuutin kuluttua kuolemasi jälkeen. Siispä sinun tapauksessasi lopetetaan puheet siitä, että helvettiä ei ole ja ajatellaan teoriassa, että tulet olemaan siellä muutaman seuraavan päivän. Jos et usko kuolemanjälkeiseen elämään eli et ole uskovainen, tällaiset asiat eivät paljoakaan vaikuta sinuun. Kauppana me emme välitä siitä, mihin uskot tai et usko. On kuitenkin tärkeää sinulle itsellesi tutkia kaikkia vaihtoehtoja.

Itsemurhatapa, jota aiot käyttää

Tapa, millä aiot tehdä itsemurhan, on tässä vaiheessa kaikista oleellisin asia. Sinun pitää harkita sitä tarkkaan useiden syiden vuoksi. Muista, että jotkut tavat, kuten pillerit, tekevät sinusta tajuttoman tappaen hitaasti – ei ehkä hyvä idea? Sen takia, että joku voi löytää sinut ja toimittaa sinut sairaalaan. Sitä voidaan pitää epäonnistuneena itsemurhan yrityksenä.

On myös tapoja, joissa olet täysin hereillä. Saat ehkä muutaman sekunnin ajan kokea viime hetken kauhun hetket, kun tajuat kuolevasi – tapahtuu siis jotain sellaista, mitä olet pelännyt koko elämäsi, ja se tapahtuu juuri nyt. Voit kirjaimellisesti kohdata kuoleman silmästä silmään etkä voi tehdä asialle mitään. Jos olet katsonut dokumentteja itsemurhista, tiedät että uhrit eivät voi tehdä oikein mitään.

Kun kehosi kokee itsemurhan viime hetkiä, hermostosi sätkii, adrenaliinia erittyy paljon ja viimein pelko saavuttaa sinut. Ei siis ole sattumaa, että katolta hyppääjät tai ihmiset, jotka aikovat hypätä liikkuvan junan eteen, muuttavat mielensä. Ainoa asia, joka estää sinua muuttamasta mieltäsi, on tietenkin nautinnon saaminen ylitsepääsemättömästä kauhusta. Esimerkiksi benjihyppäämisestä nauttivat..

Valitse itsemurhatapa viisaasti

On erittäin tärkeää, että valitset itsemurhatavan huolellisesti yllä mainitun syyn vuoksi. Kuolema pentobarbitaalin avulla, jota saa kaupastamme, saattaa olla ratkaisu sinulle. Olet jo aiemmin tahtonut hitaan ja rauhaisan kuoleman, koska olet mahdollisesti väsynyt tähän elämään. Vaikka monet eivät ehkä ole kanssasi samaa mieltä, on kuitenkin sinun valintasi elätkö vai et. Jos sairastat esimerkiksi syöpää tai olet vain väsynyt tähän elämään, pentobarbitaali on sinun ratkaisusi.

Nembutalin kuolettava annos

Huomioi, että itsemurhan tekeminen Nembutalin avulla ei kannata, jos se epäonnistuu. Et todellakaan halua epäonnistua! Se saattaisi olla traumaattinen kokemus sinun lisäksesi myös perheellesi ja sukulaisillesi. Kannattaa etsiä tietoa tarvittavasta annoksesta, jotta saat hitaan ja kivuttoman kuoleman. Saat tarvittavat tiedot verkkosivustolta, jolta aiot ostaa Nembutalia.

Meidän yrityksemme tarjoaa neuvontaa kokeneen ammattilaistiimin avulla, joten sinun ei tarvitse huolehtia tämän itsemurhatavan epäonnistumisesta. Myymme ainoastaan laadukasta Nembutalia, joka tappaa sinut tehokkaasti ja rauhallisesti.

Onko ajoituksesi oikea?

Tämä on aina se viimeinen kysymys, jos tahtoo tehdä itsemurhan. Ajatus siitä, että olet tappanut itsesi vaikka tulevaisuus olisikin ollut valoisa kaikesta huolimatta, saattaa saada sinut tuntemaan itsesi typeräksi. Varmista, että käytät vakaata harkintaa päätöksen teossa.

Olemme kaikki kuulleet juttuja ihmisistä, jotka ovat yrittäneet itsemurhaa, muuttaneet mielensä ja myöhemmin eläneet hyvin hedelmällistä ja täyttä elämää. Harkitse uudelleen ne syyt, joiden vuoksi haluat tappaa itsesi ja mieti, onko se sen arvoista. Lopulta tiedät kyllä, haluatko tehdä sen.

Jos haluat yhä päättää elämäsi, varmista että kaikki on valmista. Toisin sanoen, huolehdi että itsemurhapasi on aukoton ja toimii. Jos päätät ottaa yliannostuksen lääkkeitä, varmista että sinulla on ne ja ymmärrät, miten ja kuinka paljon niitä pitää ottaa.

Mistä Nembutalia saa?

Kauppamme on yksi johtavista Nembutalin myyntipaikoista maailmassa: myymme turvallista ja korkealaatuista Nembutalia kilpailukykyiseen hintaan. Toimitamme ainoastaan laadukasta Nembutalia, joten ostamalla meiltä teet parhaan ratkaisun. Ensisijainen tavoitteemme on asiakastyytyväisyys, jotta voimme varmistaa asiakassuhteen säilymisen ensimmäisen oston jälkeen. Lähetämme Nembutalia huomaamattomasti ja riskittömästi ympäri maailmaa. Ylpeytemme on olla mukana Nembutal-liiketoiminnassa, samoin asiakkaat ovat ylpeytemme. Tiimimme varmistaa, että kaikki sinun tarpeesi huomioidaan, etkä varmasti kadu päätöstä valita meidän kauppaamme tavaksi päättää elämäsi.