Useimmiten ihmiset etsivät keinoa kuolla kivuttomasti. Tämä on yleinen ongelma, joka johtuu esimerkiksi kivuista, epäonnistumisesta tai avioliitto-ongelmista. Oleellisin kysymys on siis, onko olemassa kivutonta tapaa kuolla? Totuus on, että yksikään tapa ei ole kivuton ellei se sitten tapahdu niin nopeasti, ettet ehdi edes tajuta sitä. Jotkut tavat ovat kuitenkin nopeampia ja kivuttomampia kuin toiset. Toiset tavat, kuten katolta hyppääminen, saattavat saada sinut harkitsemaan itsemurhaa uudelleen.

Alla on lueteltu kymmenen tapaa kuolla. Niitä ei silti ole järkevää kokeilla, koska ne ovat kivuliaita ja saattavat johtaa vakaviin seuraamuksiin, jos ne epäonnistuvat.

  1. Itsensä ampuminen

Vaikka tama on sotkuisa tapa, sillä saavuttaa nopeasti välittömän ja kivuttoman kuoleman. Teoriassa kun tapat itsesi, kuolema on välitön ja kivuton. Jos kuitenkin analysoit sitä realistisesti, tarina onkin ihan erilainen. Tutkimukset osoittavat, että 5 % itseään ampuneista ei ole kuollut siihen ja yli 90 % eivät ole kuolleet heti. Sen sijaan kuolema on ollut hidas ja kivulias, joka johtuu kuiviin vuotamisesta tai muista komplikaatioista. Toisin sanoen, jos luoti ei osu aivoihisi tai keskushermostoon, tulet todennäköisesti selviämään itsemurhayrityksestä. Jos näin käy, sinun täytyy vain elää asian kanssa tai kärsiä halvaantumisesta, mielisairauksista tai muista vaikeista tiloista.

  1. Hirttäytyminen

Teoriassa, jos aiot hirttää itsesi, niskasi pitäisi katketa heti ja kuolema on välitön ja kivuton. On kuitenkin ongelmallista löytää oikeaa korkeutta yms. huomioiden juuri sinun painosi ja muut asiat. Ihannetapauksessa köysi katkaisee niskaluun, mistä aiheutuu vamma selkärankaan. Kun tämä tapahtuu, kuolema seuraa muutamassa sekunnissa tai jopa minuuteissa, mutta olet kuitenkin tajuton. Huomioi, että virhearvio voi johtaa epäonnistuneeseen itsemurhayritykseen tai kuolemaan tukehtumalla, mikä on kivuliasta. Saattaa kestää yli 25 minuuttia kuolla, jos näin tapahtuu.

 

Lue lisää: Parhaat unilääkkeet itsemurhan tekemiseen

 

  1. Korkeasta rakennuksesta hyppääminen

Olet ehkä nähnyt videon siitä, kun joku hyppää korkeasta rakennuksesta itsemurhatarkoituksessa tai olet lukenut siitä lehdestä. Tämä vaikuttaa helpolta ja kivuttomalta, koska kuolema tapahtuu välittömästi. Isoin ongelma tässä tavassa on kuitenkin se, miten kuolema oikeastaan tapahtuu. Jos putoat päällesi, tuskin tunnet mitään. Jos taas putoat ensin jaloillesi, tunnet musertavaa kipua ennen kuin pääsi osuu maahan ja kuolet.

4. Lääkkeiden yliannostus

Yleinen olettama tästä tavasta on, että jos otat liikaa lääkkeitä, menetät tajuntasi ja kuolet unissasi. Totuus on kuitenkin, että yliannostus aiheuttaa todennäköisesti sydänkohtauksen ennen kuin lääkkeet vaikuttavat halutulla tavalla, mikä on hyvin kivuliasta. Vaikka lääkkeet tappavat sinut, ne eivät ehkä tee sitä kivuttomasti.

 

 5. Häkämyrkytys

Jos olet osallistunut biologian tunneille, tiedät että häkän hengittäminen todennäköisesti tappaa sinut. Se toimii estämällä hapen pääsyn aivoihisi, mikä johtaa lopulta kuolemaan. Vaikka se on tehokas tapa, epäonnistuminen saattaa aiheuttaa huimausta, päänsärkyä ja muita lyhytaikaisia vaikutuksia. Myös pitkäaikaiset vaikutukset, kuten aivovamma, ovat mahdollisia.

6. Itsensä hukuttaminen

Tämä toimii, koska se estää ilman kulkemisen sydämeesi ja aivoihisi. Se miten kuolet, riippuu sellaisista tekijöistä kuten osaatko uida tai veden lämpötilasta. Olet ehkä kuullut ihmisistä, jotka ovat kuolleet kylpyammeeseen. Jotkut heistä tekivät itsemurhan. Hukkuva henkilö pidättää hengitystään arviolta 30-90 sekuntia vedessä. Tämän jälkeen he vetävät henkeen vettä ilman sijasta. Vesi täyttää keuhkot ja keuhkojen kaasujenvaihto estyy. Muista, että tämä tapa saattaa olla kivulias.

7. Sähköisku

Sähköisku aiheuttaa kuoleman pysäyttämällä sydämen tai aiheuttaen rytmihäiriön. Teoriassa suurempi volttimäärä verrattuna pieneen aiheuttaa välittömän tai kivuttoman kuoleman. Tämä toimii siten, että sähkövirta kulkeutuu aivoihin tai sydämeen ja pysäyttää niiden toiminnan. Useimmiten kuolemaan tarvitaan kuitenkin pidempi aika. Jos et kuole, saatat päätyä elämään palovammojen ja halvaantuneiden ruumiinosien kanssa.

 

Lue lisää: Itsemurhalääkkeet ja masennus

 

8. Junan eteen hyppääminen

Junan eteen hyppääminen on yksi suosituimmista tavoista päättää elämä. Niin moni ihminen menee seisomaan liikkuvan junan tai auton eteen itsemurhatarkoituksessa. Jopa elokuvissa olet nähnyt ihmisten tekevän niin ja se näyttää siistiltä. Tämä tapa ei silti ole ehkä hyvä, jos selviydyt – saatat vammautua pysyvästi loppuelämäksesi. Tämä saattaa olla myös hyvin kivulias tapa kuolla, jos liikkuva ajoneuvo ei osu sinua oikeaan kohtaan. Jos päätät käyttää tätä tapaa, varmista että hyppäät junan eteen niin, että lyöt pääsi ensimmäisenä ja kuolet välittömästi.

9. Kuolettavat injektiot

Kuolettava injektio on pääosin keksitty tappamista varten, niille ihmisille jotka haluavat kuolla kivuttomasti. Jotkut injektioista ovat Nembutal-nimistä lääkeainetta (kauppanimi pentobarbitaalille), jotka pysäyttävät sydämen ilman suuria kipuja. Vastaava kuolettava injektio ovat kaliumkloridi ja anestesialääke tiopentaali yhdessä. Jotta edellä mainitut toimisivat tehokkaasti, näiden kahden lääkeaineen välillä pitää löytää tasapaino.

Olemme Nembutal-kauppasi lähellä sinua. Jos tunnet, että haluat päättää elämäsi, olemme täällä sinua varten. Toimitamme laadukasta Nembutalia kilpailukykyiseen hintaan. Ymmärrämme seuraukset, joita epäonnistuneesta itsemurhayrityksestä voi seurata, joten ensisijainen tavoitteemme on varmistaa, ettei kukaan asiakkaistamme selviä.

 10. Muut tavat

Jotkut tavat eivät ole yleisiä, mutta silti tehokkaita. Uhrin kuristaminen tai tyrmääminen liittyy niistä moniin.

Soita meille tänään ja tee tilauksesi. Olemme kauppa, joka lähettää Nembutalia ja muita vastaavia tuotteita ympäri maailmaa huomaamattomasti ja luottamuksellisesti.